Online shopping website

8 Redenen waarom we een website nodig hebben

HEB IK NOG WEL EEN WEBSITE NODIG?

Op deze vraag is het antwoord heel eenvoudig.  JA!  Het is nog steeds heel relevant om je online kenbaar te maken.  Een online visitekaartje door middel van een website is nog steeds populair.  Zelfs in tijden waarop we meer op sociale media zitten, is een eigen website toch nog belangrijk.

Als zaakvoeder heb ik al verschillende websites draaiende. Het optimaliseren en aantrekkelijk maken van deze websites zorgde voor een enorme groei van onze onderneming. Een positiviteit die je dagelijkse leven een boost geeft!Kurt Willocx

1 – IEDEREEN ZIT OP INTERNET

We komen er dagelijks mee in contact en daar kunnen we niet meer onderuit.  Internet neemt een belangrijk deel in van onze maatschappij.   Al van jonge leeftijd worden kinderen ermee geconfronteerd.  Je bedrijf op internet is dus zeker geen slechte zaak!

2 – …EN SOCIALE MEDIA DAN?

Je bedrijf op sociale media zoals facebook, instagram, twitter,… promoten is een must.  Echter staan ook jouw concurrenten erop.  Het is daarbij ook veel beperkter dan een eigen website. Met je online website kan je ook een sfeer maken die bij je bedrijf past.

3 – EEN EIGEN WEBSITE BRENGT GELD OP!

De mogelijkheden van een website zijn onbeperkt.  Wil je bv. ook producten verkopen?  Je bezoekers zullen sneller en efficiënter je producten kunnen zoeken.  Zelfs direct online bestellen via een webshop behoort tot de mogelijkheden.

4 – MET EEN EIGEN WEBSITE MAAK JE INDRUK

Als je grote concurrenten nog geen website hebben dan kan jij het verschil maken.  Hebben ze reeds wel een website, dan kan je er voor zorgen dat dit van jou nog meer te bieden heeft.  Zo zie je er professioneler uit.

5 – EEN PROFESSIONEEL E-MAIL ADRES

Dit is waarschijnlijk moeilijk te geloven.  Toch zien mensen die een e-mail adres hebben met [email protected] je professioneler dan je mail adres @hotmail.be of @gmail.com.

6 – JE BENT NU OVERAL!

Zonder je online visitekaartje ben je vooral bekend waar je komt.  Met een eigen website kan je het bereik nog groter maken.  Zo zal je zelfs prospecten kunnen benaderen in andere gemeentes en regio’s.  The sky is the limit!

7 – EENVOUDIG EN SNEL…

We sturen tegenwoordig sneller een mail dan dat we de telefoon moeten nemen.  Door gebruikt te maken van invulformulier op je site kan dit nog sneller.  Je bezoekers zullen sneller en eenvoudiger met jou contact opnemen.  Je kan eveneens gerichter met het formulier extra informatie te weten komen.

8 – … OMDAT WIJ JE WEBSITE KUNNEN MAKEN!

Waarschijnlijk had je dit niet gedacht. ?  Maar wij maken graag van jouw website een juweeltje.  Daarbij nog heel veel interessante tips & tricks om nog meer uit je website te halen.  Volledig compatibel met je smartphone, tablet en computer.

…EN NU?!

Reclamebureau inDRUKWERKend maakt supersnelle websites.  Volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines entegen een transparante scherpe prijs.  Waarom zou je geen website voor je bedrijf of onderneming opstarten?  Wij maken hem zodat jij je concurrentie tot verstomming kan slaan.

Jij zal professioneel voor de dag komen met jouw persoonlijke website.  Een creatief design die niet alleen mooi is, maar ook nog eens gebruiksvriendelijk.

Met of zonder eigen huisstijl of logo maken we je website helemaal naar jouw wensen.  Wens je ook het imago en look van je onderneming upgraden of vernieuwen?  Dan helpen we je ook bij het opmaken van een volledig nieuwe huisstijl!

Vergelijkbare berichten